Valilik Ziyareti

Değerli Basın Mensupları,

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Antalya Valisi Sn. Ahmet Altıparmak’a Hoşgeldiniz ziyaretinde bulundu.

SAYD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Rafi Rafioğlu , Yön.Kur Bşk.Yrd. Sn Sefa ALTINAY ve Yön.Kur Üyelerini makamında kabul eden Sn.Vali  Antalya Turizmi ve SAYD faliyetleri hakkında bilgi aldı .

Son dönemde yapmış olduğu Antalya halkı ile Turizmi buluşturmaya yönelik 2800 kişi ile Cumhuriyetin 86 yılında 86 Okula Antalya ve güzelliklerini tanıtma projesi, Anneler Gününde 350 Anne ve Çocuklarına düzenlenen Manavgat-Antalya gezisi faaliyetleri, ITB Berlin Fuarında 44 Çifti Türkiye’ye davet ederek Fuar tarihinde verilen en büyük hediyeye imza atan SAYD sosyal içerikli turizmi ve turizmciyi tanıtma faaliyetlerine, tüm turizmcilerin ve halkın desteği ile devam edeceklerini belirtti. Yön.Kur.Bşk. Rafi Rafioğlu bu vesile ile SAYD Projelerine destek veren tüm destekçilere ve gönüllülere tekrar teşekkür ettiğini belirtti.

Sefa Altınay