SAYD Yeni Yönetim Kurulunu Seçti

?

SAYD YENİ YÖNETİM KURULUNU SEÇTİ

Türk Turizminin etkin Kuruluşlarından  Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) 5. Olağan Genel Kurulunu  gerçekleştirdi. İlginin yüksek olduğu genel kurul neticesinde ;  Sefa ALTINAY ( DSC Management ), Ferit TURGUT ( Kesit Tur ),Rafi RAFİOGLU ( İATİ ),Cengiz YILMAZ ( Xenia Travel ),Halit BOZABALI (Bozabalı A.Ş ve Luxemburg Fahri Konsolosu ), Onur ÖZER ( Meetingpoint Turkey ) Gökhan KAYA ( Agne Tour ), Serdar  Gümüştaş (Mona Lisa Turizm) , Mehmet ÖZSEREN ( Meetingpoint Turkey ), Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiler. Yeni oluşturulan Yönetim Kurulu yapmış olduğu seçimle;

Sefa ALTINAY          SAYD Yönetim Kurulu Başkanı

Halit BOZABALI       SAYD Yönetim Kurulu Başkan Yrd. ( Basın Sözcüsü )

Mehmet ÖZSEREN    SAYD Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Cengiz YILMAZ         SAYD Genel Sekreter

Serdar GÜMÜŞTAŞ   SAYD Sayman Üye   olarak oybirliği ile seçtiler.

Kuruluşundan bu yana kendini Turizmi Yöneten ve Yürüten Profesyonellerin Fikir Kulübü olarak konumlayan, Ulusal ve Uluslararası önemli Projelere imza atan Dernek yeni dönemde de SATEF Fuarı ile Turizme Hizmet etmeye devam edecek.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı  Sefa ALTINAY geçmiş yönetim ve yöneticilere içten teşekkür ederek, yeni dönemde özellikle SATEF başta olmak üzere, TURSAB seçimleri ve turizm profesyonellerine yönelik yepyeni hizmetler ile faaliyetlerine devam edeceklerini ve bayrağı ileriye taşıyacaklarını  ifade etti.

Resim  : http://i.hizliresim.com/zAD96O.jpg

Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği