SAYD Yeni Yönetimini seçti !

Seyahat Acenteleri Yöneticileri Derneği kuruluşunun 10.yılında 6. genel kurulunu Akra Barut otelinde gerçekleştirdi .Tek liste ve oybirliği ile yeni yönetim belirlendi .Geçtiğimiz dönemde Dernek Yön.Kur.Bşk. yürüten Sefa Altınay yeniden başkanlığa seçilirken diğer Yön.Kur üyelikleri aşağıdaki gibi gerçekleşti

Sefa ALTINAY                Yön.Krl.Bşk. DSC Turizm

Rafi RAFİOĞLU             Yön.Krl.Bşk.Yrd. IATI Turizm

Hamit KUK                     Genel Sekreter Passo Tour

Ferit TURGUT               Üye-Sayman Kesit Travel

Cengiz YILMAZ             Üye Polar West Turizm

Serdar GÜMÜŞTAŞ       Üye Mona Lisa Turizm

Nadil TOSUN                 Üye Millenium Holiday Group

Mehmet GEM                Üye Engin Havacılık

Nezih HACIALIOĞLU     Üye SAB Tour

Genel kurulda tüzük değişikliği ve şubeleşme kararı alan üyeler önümüzdeki dönem yurt genelinde SAYD temsilcilikleri ve şubeleri oluşturarak hızla üye sayısını arttırıp tüm Türkiye’deki seyahat acentelerinin beklentilerine ve problemlerine karşılık vermeye çalışacaktır.

Kuruluşundan bu güne kadar seyahat acenteciliği ile ilgili tüm konulara müdahil olup gerçekleştirdiği çalıştaylar ile seyahat acenteciliğinin gelişmesine katkıda bulunan SAYD aynı zamanda pek çok sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra Türkiye’de bir ilk olan SATEF’i (Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı) de başarı ile gerçekleştirmiştir. Geçtiğimiz dönem yurtdışı faaliyetlerine de başlayan SAYD yurtdışı meslek örgütleri ile iletişimi geliştirmek üzere dış ilişkiler komisyonunu da oluşturdu.